ESDO Bonte avond groot succes!

Na een aantal jaar is de BONTE AVOND weer terug van weggeweest. Afgelopen vrijdag was het zover: leden uit de A, B, C en D kwamen bijeen om hun kunsten op het podium te showen. De groep werd in vier kleinere groepjes verdeeld die op het podium tegen elkaar konden strijden met hun verzonnen act. We begonnen met een ronde om in te komen, zodat de kids echte podiumbeest waren tijdens het tweede toneelstukje, wat opgevoerd werd voor de ouders. Om de creativiteit binnen de groepjes los te maken, kregen ze op voorhand een locatie, een personage en een openingszin, die ze verplicht moesten gebruiken. Ook werden alle verkleedkisten ondersteboven gehaald, zodat de acts diverse items konden gebruiken.
Van pannen en liedjes van Famke Louise tot verkleedjurken en wandelstokken, alles kwam aan bod. Uiteindelijk werd de winst in de wacht gesleept door Stijn, Cis, Leonie en Stephan die een hilarische act wisten neer te zetten en zo sloten wij deze succesvolle bonte avond af. Namens de jeugdraad bedanken we iedereen voor zijn komst!
2018-02-22T13:27:27+00:00
Top