De paashaas bij ESDO

De paashaas was dit jaar op tijd. Dat heeft iedereen wel gemerkt tijdens de Siberische kou van het afgelopen weekend. Zaterdag ochtend stond de paashaas de kinderen uit Breukelen, Haarzuilens en Kockengen dan ook op te wachten met een dikke vacht en een mand vol eieren.

Nadat alle kinderen hun paastekening hadden ingeleverd was het tijd om tikkertje te doen. Natuurlijk was dit een mooi moment om de ouders een kopje koffie aan te bieden en te zien hoe de kinderen plezier hadden. Later zijn er nog wat korfbal gerelateerde spelletjes gedaan waarna we weer snel naar binnen gingen om daar nog even ouderwets zakdoekje leggen te spelen. Na dit alles was het dat eindelijk zo ver voor de kinderen om de paaseieren te zoeken en natuurlijk de grote haas.

Mocht je de paasactie nou gemist hebben maar toch een keer mee willen trainen met de Kangoeroes? Dat kan. Kom gezellig op zaterdag meetrainen om 10.00 uur.

2018-03-22T15:05:10+00:00
Top