Op vrijdag 1 maart vindt de culinaire verrassingstocht plaats. Doe mee en laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes van leden en vrienden van ESDO. Of geef je op als kok en maak zelf indruk met je kookkunsten.

Voor de eters: de avond begint om 18:30 uur in de kantine. Daar verzamelen we met z’n allen om vervolgens in verschillende groepen te vertrekken naar de eerste locatie voor het voorgerecht. Na het voorgerecht vertrekken jullie naar een nieuwe locatie voor het hoofdgerecht. Voor het dessert verzamelen we later op de avond weer in de ESDO-kantine. Kortom, geniet op verschillende locaties en met wisselende tafelgasten van een heerlijk diner. Neem een lege maag, fiets en een Bourgondische instelling mee! Dit alles voor slechts € 20,- per persoon.

Zonder koks geen tocht: we zijn ook op zoek naar koks die een gezellige groep eters thuis willen ontvangen. Jullie krijgen een budget om inkopen te doen. Je kunt helemaal zelf beslissen wat je de gasten voor gaat schotelen! Mocht je het dessert willen (helpen) voorbereiden, dat kan ook! Voor vragen en meer details, vraag het Niels (nielsvanleeuwen@hotmail.com).

De tocht is voor alle senioren, recreanten, A’tjes, partners, niet spelende leden, ouders, badmintonners vanaf 16 jaar en alle andere mensen die bij ESDO betrokken zijn.

Belangrijk: 0pgeven voor zaterdag 23 februari via nielsvanleeuwen@hotmail.com. Opgeven = opgeven! Betalen op de avond zelf.