Afgelopen zaterdag 23 maart zijn ESDO 3 en ESDO A1 kampioen geworden!

Als eerste speelde om 15.15 uur ESDO 3 tegen Sporting Badhoevedorp 4. Senioren 3, gesponsord Mechanisatiebedrijf Den Blanken V.O.F, had het kampioenschap al op zak, maar het is natuurlijk leuk om ook de laatste thuiswedstrijd te winnen. Al direct aan het begin van de wedstrijd bleek dat ook deze wedstrijd ESDO de betere ploeg was. Het ene doelpunt na het andere viel. Alle spelers waren in topvorm! Met een score van liefst 22 – 10 was de overwinning binnen.

Om 16.25 uur was het de buurt aan de A1. Voor de spelers van de A1 was een spannende dag. Zij moesten winnen om deze thuiszaterdag het kampioenschap binnen te halen. De A1, gesponsord door de Kezen & Co, speelde hun kampioenswedstrijd tegen Luno uit Linschoten. Het team moest even op gang komen, maar wist uiteindelijk de korf te bereiken. De A1 speelde goed samen. Er werden mooi acties gemaakt en de vrije ballen gingen erin. Ook werd er door ESDO goed verdedigd, waardoor er veel ballen onderschept werden. De wedstrijd eindigde in een overwinning van 13 – 8, waarna het kampioensfeest kon beginnen! Voor beide teams was er champagne, waren er rozen, een kampioensmedaille en heerlijke taart.

Na de A1 wist ook ESDO 1 hun wedstrijd te winnen! ESDO 1 bedankt al hun supporters voor de aanmoediging. Aanstaande zaterdag 30 maart spelen zij om 16:40 uur hun laatste zaalwedstrijd in Amsterdam. Er staat nog van alles op het spel, dus dit beloofd een spannende middag te worden!

Klik op foto’s, voor een sfeerimpressie van deze middag.

Het bestuur