Overlijden Stephan Zonnenberg / Wijzigingen programma zaterdag 15 juni

Dinsdagavond bereikte ons het droevige bericht dat Stephan Zonnenberg op 42-jarige leeftijd is overleden. Stephan was betrokken bij de vereniging als spelend lid in senioren 2 en hielp de sponsorcommissie met onder andere het bedrukken van de tassen, reclameborden en de website.

Wij willen namens het bestuur, de vereniging en al haar leden, Stephan zijn familie enorm veel sterkte wensen met het verwerken van dit grote verlies.

Zaterdag 15 juni zullen er diverse aanpassingen in het wedstrijdprogramma zijn. De thuiswedstrijden tussen 10:00 – 14:00 uur zullen verschoven worden naar een ander moment. De verenigings BBQ zal worden verplaatst naar 22 juni. De details van de wijzigingen zullen per mail aan de ESDO leden worden gecommuniceerd.
2019-06-13T21:33:31+00:00
Top