ESDO Klaverjascompetitie 2018/2019

De zomer komt weer in het land en dat betekent dat aan het ESDO klaverjasseizoen 2018/2019 weer een einde is gekomen.

Tot ver in april werd er ook dit jaar weer gestreden om de felbegeerde bokaal. Jan de Pijper had tot op het laatste moment de koppositie stevig in handen maar heeft helaas in de laatste wedstrijd alsnog moeten buigen voor Berry de Jong. Berry had met 51.977 pt. uit 10 wedstrijden net 104 punten meer dan de 51.873 pt. van Jan en geheel onverwacht voor hemzelf werd Eef van Schaik 3e met 50.901 pt.

Als vanouds werd er ook een prijs uitgereikt voor degene die de meeste natten heeft gespeeld. Normaliter krijg je hiervoor een mooie ESDO paraplu maar omdat we dit jaar een recidivist hadden n.l. Sjaak van Kleinwee mocht hij naar huis met een Heineken Coolpack. Sjaak was maar liefst 92 keer nat gegaan wat op zich ook al een hele prestatie is. We hopen dat Sjaak het met deze prijs ook buiten het kaartseizoen nat kan houden. De pittenprijs tenslotte ging naar Jan de Pijper die in al die avonden wel 23 pitten bij elkaar had gespeeld.

Organisatie van harte bedankt, prijswinnaars allen van harte gefeliciteerd en voor de rest van de spelers is er volgend jaar weer een kans. Wilt u ook eens tijdens de wintermaanden op de woensdagavond een potje klaverjassen? Meldt u dan nu al aan. We spelen op een avond drie boompjes. Aanvang om 20.00 uur in de ESDO kantine aan de Sportweg in Kockengen (naast de sporthal). Voor het inschrijfgeld hoeft u het niet te laten en uiteraard krijgt u het eerste kopje koffie/thee van ons. Tevens zijn er leuke prijzen te verdienen en  hebben wij een loterij waaraan alle kaarters gratis meedoen.

Voor degenen die hier niet op kunnen wachten kunt u op de dinsdagmiddag om de week terecht in Overdorp in Kockengen om een kaartje te leggen.

Wilt u meer weten? Bel Cees (06-21510118) of Silvester (06-12321596).