Het weer wordt steeds beter, het kunstgrasveld ligt er mooi bij en wij kijken alweer uit naar het leukste ESDO toernooi van het jaar, het Kockengens Korfbal Toernooi!
Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op 21 juni vanaf 19:00.
Aansluitend zal er de mogelijkheid zijn om samen met de supporters en teamleden gezellig wat te drinken, (hopelijk) lekker op het terras te genieten van een biertje en wellicht te laten zien dat jullie net zo goed kunnen dansen als korfballen! Voel je vooral niet bezwaard als je geen korfbal ervaring hebt, dit is een toernooi voor iedereen die het leuk vind om mee te doen. Een team bestaat uit minimaal 4 dames en 4 heren. Het team mag maximaal 3 korfballers in het veld hebben. Let wel op, er is dit jaar een vol = vol principe, dus geef je snel op om zeker te zijn van een plekje!

Zijn jullie weer in voor een gezellige en sportieve avond? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar kkt@esdo.nl

Vermeld team naam, team captain en shirtkleur.

Tot 21 juni!