ESDO Kamp groot succes!

Op woensdag 29 mei vertrokken wij weer met de oudste jeugd van ESDO naar Valkenswaard voor het jaarlijkse grote-kamp. De weersvoorspellingen waren goed, alles was ingepakt, dus niets kon het Jungle kamp meer in de weg staan.

Omstreeks 18:40 uur stonden de 40 kinderen, auto’s, aanhangers vol met tassen, korfbalpalen en natuurlijk de noodzakelijke versnaperingen gereed voor vertrek. Nadat we aangekomen waren in Valkenswaard en iedereen zijn slaapplekje gevonden had, konden we het bos in voor de welbekend spooktocht. Dit was voor een aantal kinderen toch best spannend.. Het was een lange tocht waarbij de stembanden enkele keren flink getest werden.

Na een korte nacht gingen we op donderdag naar het klimbos. Iedereen hing als echte aapjes in de bomen. Op vrijdag zijn wij naar het strand gegaan. Veder werden tijdens het kamp verschillende activiteiten georganiseerd. Zo werden de kinderen vermaakt met een echte Jungle-quiz, korfbalspellen, een bosspel en natuurlijk het kampvuur van Timo.

Na drie korte nachten werden op zaterdagochtend alle spullen weer ingepakt en rond 10:30 uur arriveerde iedereen weer in Kockengen. Aan de vermoeiende koppies en verhalen te horen hebben de kinderen genoten en kan ESDO terugkijken op een zeer geslaagd kamp.

De foto’s zijn op de Flickr site te vinden!