In verband met het COVID-19 virus (Coronavirus) in Nederland heeft het KNKV besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Dit betekent dat er de komende drie zaterdagen geen wedstrijden worden gespeeld. Daarnaast adviseert het KNKV om trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan. ESDO volgt dit advies. De trainingen zijn vanaf heden tot en met 31 maart dan ook afgelast.

Ook alle badmintontrainingen zijn afgelast tot met 31 maart.

Deze maatregel volgt op de additionele maatregelen, die het kabinet 12 maart afkondigde in verband met het coronavirus én diens oproep om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Met deze maatregel volgt het KNKV het advies van het kabinet en sportkoepel NOC*NSF op.

Eind maart, of zodra er vanuit het KNKV meer informatie bekend is over de consequenties van deze maatregel, bijvoorbeeld over inhaalwedstijden, zullen wij met een update komen.

Het bestuur heeft in overleg met de KNAP besloten dat de wafelactie van vrijdag 20 maart uitgesteld wordt tot een nader te bepalen datum.

Mochten er vragen zijn, kan er contact opgenomen worden met het bestuur.

Met vriendelijke groet,
Het ESDO-bestuur