Diep geschokt hebben wij kennisgenomen van het droevige bericht dat onze geliefde Maurits Pattiasina afgelopen dinsdag 27 oktober 2020 is overleden.

Maurits is al vanaf de oprichting in 1996 lid van onze badmintonclub en heeft met veel toewijding en liefde meegewerkt aan de opbouw van ESDO Recreatie-Badminton Kockengen. In de jaren dat we nog een grote groep jeugd hadden, heeft hij op zondag de training van de jeugd op zich genomen. Op dinsdag en vrijdag konden de volwassenen bij hem komen om de kneepjes van het spel te leren. Tot zijn gezondheid het eind vorig jaar niet meer toeliet kwam hij nog trouw elke dinsdagavond. Het deed hem zeer als hij eens een keer verstek moest laten gaan.

We zullen Maurits herinneren als een lieve, bescheiden, plichtsgetrouwe trainer-coach en vriend die veel voor ons heeft betekend. We dragen hem een warm hart toe en zullen hem zeker missen.

We wensen zijn vrouw en naasten heel veel sterkte.

Namens de Badminton,

Han Verleun