Het bestuur en de TC zijn blij te kunnen mededelen dat Roel Verhoef is aangesteld als nieuwe hoofdcoach/trainer voor senioren 1.

Roel heeft veel korfbalervaring. Ooit begonnen bij OVVO en is de afgelopen jaren trainer/coach geweest bij de jeugd van Synergo. Ook is Roel actief als scheidsrechter. Roel is zeer gemotiveerd en enthousiast om bij ESDO aan de slag te gaan. Ook het bestuur en de TC kijken uit naar de samenwerking met Roel.

Roel volgt met deze aanstelling vanaf aankomend seizoen, na vier jaar, Sabrina Kooijman op. Met Sabrina heeft het eerste een flinke groei doorgemaakt en wist met het team te promoveren naar de derde klasse.

Afgelopen dinsdag is onder toeziend oog van Sebastiaan Verbruggen de handtekening gezet onder het contract.

Wij wensen Roel veel succes met deze mooie uitdaging!

Het bestuur en de TC