Het is weer tijd voor een gezellig feestje! Helaas kan dat nog niet met z’n allen tot in de late uurtjes in de ESDO kantine gevierd worden. Daarom een virtuele variant waar alle A- en seniorenleden, recreanten, ouders en partners voor worden uitgenodigd!

Wat gaan we doen? We gaan online Disco Bingo spelen! Wanneer? Vrijdagavond 11 februari. Vanaf 20:00 uur kun je digitaal binnenwandelen en stipt 20:30 uur gaan we van start.

Het concept is simpel. Je hoort muziekfragmenten en die streep je af op je bingokaart. Natuurlijk met her en der een spannende twist. Er zijn originele prijzen te winnen. Live vanuit de ESDO Disco Bingo studio wordt er een gezellig, avondvullend programma geboden. Het is toegestaan om mee te zingen en eventueel een dansje te wagen. Eén voorwaarde, de camera dient te allen tijde aan te staan.

Je kunt vanuit je eigen luie stoel of in klein gezelschap thuis aan deze activiteit deelnemen. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding voor een TEAMS verbinding, een werkende microfoon en natuurlijk moet de muziek goed hoorbaar zijn.

Het is belangrijk om je vooraf op te geven! Deze gezellige avond vergt wat voorbereidingstijd. Je kunt je daarom tot uiterlijk aanstaande maandag 7 februari opgeven. Kosten voor deelname aan deze belevenis bedragen 10 euro per persoon. Iedere deelnemer ontvangt een eigen belevenispakket met bingokaart. Verdere instructies volgen na opgave.

Hoe geef je je op? Stuur een WhatsApp bericht (of SMS) naar Niels van Leeuwen. Nummer staat hieronder. Zet in het bericht je naam, mobiele nummer en het adres waar je vrijdagavond 11 februari de ESDO Disco Bingo gaat spelen. Ben je nog geen 18 jaar, graag ook vermelden in het bericht. Je ontvangt vervolgens van ons een betaalverzoek via WhatsApp (of SMS). Je deelname is bevestigd zodra de betaling rond is.

Opgeven, vragen, opmerkingen? Niels: nul-zes-twee-drie-negen-één-nul-negen-nul-vier.