Inmiddels is het veldseizoen in volle bak gang en hebben waarschijnlijk de meeste leden hem al gezien, onze nieuwe hoofdtrainer van de Senioren 1. Sven Kamphuis!
Sven heeft meerdere jaren ervaring met het trainen van seniorenteams en mag zich zelfs Australisch korfbalkampioen noemen! Op het moment dat wij een nieuwe hoofdtrainer zochten, meldde hij zich al snel. In de gesprekken was direct sprake van een klik en ook op korfbalgebied kwamen de ideëen overeen. Hij kende ESDO al vanuit diverse ontmoetingen met de teams waar hij op dat moment trainer van was. Hij was op zoek naar een gezellige club waar hij kan bouwen aan het team, waar jaarlijks ontwikkeling en groei in terug te zien is.
Hij heeft een contract getekend voor seizoen 2022 – 2023 en uiteraard hopen wij op een langdurige samenwerking! Op de foto de ondertekening van het contract met voorzitter Sebastiaan Verbruggen.

Sven, veel succes maar ook heel veel plezier gewenst bij onze club!

De TC