Het korfbalseizoen is tot nu toe een groot succes. Diverse jeugd- en seniorenteams staan op het punt kampioen te worden. De laatste speelzaterdag zullen veel van onze teams thuis spelen, en er staan een paar kampioenswedstrijden op het programma. Dit is de kans om onze toppers aan te moedigen en na afloop van de wedstrijden alle kampioenen in het zonnetje te zetten.

Stand van zaken d.d. 4 oktober:

 • Senioren 1 staat op dit moment bovenaan en kan kampioen worden
 • Senioren 3 staat op dit moment bovenaan en kan zaterdag 14 oktober kampioen worden
 • A staat op dit moment bovenaan en kan zaterdag 14 oktober kampioen worden
 • D staat op dit moment bovenaan en kan kampioen worden
 • Ook voor de B is er nog kans om kampioen te worden.; is daarbij afhankelijk van de huidige nummer 1.

We nodigen iedereen uit om zaterdagmiddag 14 oktober de thuiswedstrijden te komen bekijken en het kampioensfeest mee te komen vieren! Uiteraard creëren we een gezellige sfeer rondom het veld en in kantine, met leuke muziek en springkussen, suikerspin voor de kids en kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Met als hoogtepunt: om 18:00 uur de huldiging van al onze kampioenen!

Het programma voor zaterdag 14 oktober ziet er als volgt uit:

 • 11:30 uur: ESDO D1 – Dalto D3
 • 12:30 uur: ESDO 2 – Rapid 3
 • 14:00 uur: ESDO A1 – De Vinken A2
 • 15:30 uur: ESDO 1 – Oranje Nassau 1
 • 16:45 uur: ESDO 3 – Het Bosch 2
 • 18:00 uur: HULDIGING VAN AL ONZE KAMPIOENEN