Sinds enkele jaren wordt de kerstmarkt van Kockengen gehouden op het terrein van korfbalvereniging ESDO. Dit jaar vindt de Christmasfair Kockengen plaats op vrijdag 15 december.

Je geniet van de versierde straten. De kerstboom is direct na sinterklaasavond al opgetuigd. Je stemt dagelijks af op Sky Radio. In de auto zing je uit volle borst mee met ‘Driving Home for Christmas’ en ‘Let it Snow’. Herkenbaar? Begin vrijdag 15 december het weekend voor de kerstdagen in stijl op de Christmas Fair, gewoon in Kockengen!

Het ESDO-terrein wordt weer volledig in kerstsferen gebracht. Kom genieten van een diversiteit aan kramen. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd met o.a. een winter BBQ en wijnproeverij. Het geheel wordt uiteraard weer muzikaal omlijst. Ook worden de kids niet vergeten. Wat dacht je van pannenkoeken van de houtkachel, het springkasteel en marshmallows roosteren? Zelfs de kerstman komt langs! De markt is open van 18:00 tot 22:00 uur. Na tienen gaan we binnen nog even verder. Entree geheel gratis.

Geniet op onze kerstmarkt o.a. van:

 • Muziek en dans
 • Diverse kramen
 • Pannenkoeken van de houtkachel
 • Winter BBQ
 • Wijnproeverij
 • Glühwein en warme chocolademelk
 • DJ Peter
 • Kockengens Blazersensemble
 • Dansshow Terpsichore
 • Sfeervol terras
 • Springkussen en marshmallows roosteren voor de kids
 • En meer…

Iedereen is vanaf 18:00 uur van harte welkom!

Waar? ESDO-terrein, Sportweg 6, gewoon in Kockengen.

Meer info: www.christmasfairkockengen.nl