ESDO en Badminton

Jong en oud kunnen in de Sporthal van Kockengen recreatief badmintonnen; geheel vrijblijvend een shuttletje slaan of een wedstrijdje spelen. Soms houden we elkaar scherp door het elkaar moeilijk te maken, op andere momenten doen we juist ons best om een leuke lange rally te spelen. We wisselen elke paar sets van spelers waardoor er veel dynamiek in de groep ontstaat en je steeds met en tegen anderen speelt. Daardoor kan je ook kiezen of je met de sterkere spelers meedoet of het juist wat rustiger aan wilt doen.

Op dinsdagavond is het meestal mogelijk om serieus aan de slag te gaan met een ervaren trainer. Maar ook op de andere momenten kunnen we je altijd helpen met wat training en positieve opmerkingen om je spel te verbeteren als je dat wilt.
Heb je belangstelling kom dan op een van de speel/trainingstijden naar de Sporthal van Kockengen, of bel eerst voor meer informatie Han Verleun: 0346-242038.

Als je zelf nog geen badmintonracket hebt dan hebben wij er nog wel een paar liggen om lekker mee te slaan. Pluimpjes hebben wij uiteraard.

Agenda:

De speeltijden op zondagochtend en vrijdagavond liggen vast. De speeltijd op dinsdag wisselt halverwege herfst en voorjaar; ’s winters traint Esdo Korfbal binnen tot 21.00 en heeft Esdo Badminton de zaal vanaf 21.00 tot 22.30; als de korfbal buiten traint is de speeltijd voor badminton van 20.00 tot 21.30.

Speel / trainingstijden

Zondag:

10.30 tot 12.00 (en als extraatje doen we dan ook een bakkie koffie in die tijd)

Dinsdag:

21.00 tot 22.30

Vrijdag:

19.30 tot 21.00

Contributie

De contributie bedraagt:

vanaf 16 jaar €11,00 per maand

tot 16 jaar €9,50 per maand

Opzeggen lidmaatschap

Schriftelijk bij Charina Sandee (secretaresse) of per e-mail aan bestuur@esdo.nl. Voor aanmelding is het handig om het contactformulier op deze site te gebruiken, daar staan alle gegevens in.